tisdag 10 september 2013

Välja rätt webbhotell eller anlita en Webbyrå Stockholm

Välja rätt Webbhotell?

Det finns många olika webbhotell att välja emellan, ofta får man vad man betalar för. Väljer man ett webbhotell i utlandet så brukar de vara billigare, men det är ju trevligt att kunna få support på svenska!

De webbhotell som jag har testat är Binero, Oderland, Fsdata och CityNetwork. De är alla likvärdiga och ganska prisvärda. Prata mer med oss webbredaktörer så kan vi hjälpa dig välja rätt webbhotell. Eller så kan du testa vår redaktörstjänst.

Några saker som kan vara bra att fundera på och jämföra inför valet är:

Vad ska man drifta på webbhotellet? En hemsida, blogg eller e-handelslösning.
Vilket support och hjälp kan man räkna få från företagets support? Ingår support osv.
 Hur stabilt och säkert är Webbhotellet? Inget kul om ens webshop går ner ofta t.ex.

Webbhotell eller webbyrå?
Vill man inte anlita ett webbhotell, så kan man anlita en webbyrå som hjälper med allt från hemsida och webbhotell, vilket är skönt då man har en byrå som hjälper med allt.

Anlita vår webbyrå i Stockholm

Webbyrå Stockholm har byggt webbsidor och e-handelslösningar sen 2007. På den tiden har vi byggt upp ett stabilt och säkert webbhotell. Vårt webbhotell är perfekt för både små och stora företag. Vi har konfigurerat våra servrar för att säkert och stabilt kunna driva hemsidor, bloggar, webbshoppar, och andra CMS com WordPress och Drupal.

Vill man driva en större e-handels sida i t.ex Magento så behövs en lite kraftigare server, då hjälper vi gärna dig som kund med att installera en VPS-server. En Vps är också lätt att uppgradera, om man skulle få stora trafik-topper vid en kampanj, eller inför julhandeln.

Vi på webbyrån, har jobbat med webb länge och brinner för webblösningar! Vi jobbar främst med open source, vilket betyder att det inte är några licenser som behövs för CMS-systemen. Det betyder att din hemsida blir billigare och att ni kan lägga mer pengar på själva utvecklingen av er hemsida.

Vi ni veta mer om Webbyrå Stockholm så går det självklart bra att komma och hälsa på oss på kontoret i Stockholm, men det går självklart bra att ringa eller att skicka e-mail med. Så vi ser framemot att ni kontaktar oss för mer information.