måndag 30 september 2013

Kort sammanfattning av vad vi gör för 3 företag

Kort sammanfattning av tiamo.se

Denna domän skulle först bli en smyckesbutik men så blev det inte tiamo.se har nu ett fokus på design. Vi designar fantastiska webbplatser, och sedan bygger vi landningssidor som skickar trafik till olika sidor. Men vi ska nog ändra på Tiamo.se till något helt annat. Men sidan skulle också vara perfekt för att sälja andra saker som handlar om design. Men som sagt det var tänkt som en smyckes butik från början.

Kort sammanfattning av stagebook.se

En bokningstjänst på nätet är vad Binck.se är. Du som söker efter en statist kan se alla statister som är listade på sidan. Att anlita en statist kostar självklart lite men alla får själva bestämma sina arvoden. Sedan får kanske vissa högar av pengar och andra får inget, men det är som det är. Vissa av våra statister blir mycket framgångsrika! Skapa en profil idag och bli avundsjuka på alla dina vänner och familj! Vi designar fantastiska letar webbplatser, sedan bygga välriktade landningssidor och skicka all trafik du kan hantera det. Vi arbetar sedan för våra kunder lätt ska kunna hitta nya statister och söka efter statist jobb. Vi vill därför att alla besökare ska omvandlas så mycket av denna trafik som vi kan till betalande kunder.

Sammanfattning av onlinemediagroup.se

Vad vi gör på Webbredaktörerna.com vi är en media byrå i Stockhoolm som jobbar med reklam inom digital media. Onlinemediagroup media har lång erfarenhet av marknadsföring på webben och vår uppgift är att hjälpa företag få fler kunder på nätet som konverterar och handlar t.ex. en vara i en webbshop eller börjar premenuerera på ett nyhetsbrev. Våra kunder ska få så mycket som möjligt av varje investerad krona.Det ska alltid löna sig att anlita oss för företag och där ligger vår styrka.