måndag 30 september 2013

Alla körkortsfrågorna och körskolor

Om körkortsfrågorna.nu

Sidan körkortsfrågorna.nu öppnade november 2008 för den som vill ha hjäölp att ta sitt körkort. Många tycker idag att körkortsfrågorna och teoriprovet är den svåraste delen när man ska ta ett körkort. Det vill vi på körkortsfrågorna nu ändra på! Den som vill övningsköra privat måste ha en godkänd handledare. Ansökan om godkännande görs hos Transportstyrelsen och kostar 170 kronor. Eleven och handledaren måste gå en utbildning tillsammans. Trafikskolan ska kunna ge besked om vad utbildningen kostar. körkortsfrågorna.nu Finns i Stockholm, men har inga kontor och körskolor ute i landet, utan vi sysslar helt med en online-portal för körkortsfrågor.

Vi hjälper dig med att ta körkortet

Jag hoppas att körkortsfrågorna.nu som har cirka 700 av Sveriges 800 körskolor kommer att hjälpa dig att lyckas med ditt körkort. Vi är organiserade i Sveriges körskolors riksförbund, STR. På hemsidan www.str.se kan man söka efter fler körskolor.
Sveriges Trafikskolors Riksförbund, STR, är en organisation för trafikskoleföretag som bedriver yrkesmässig förarutbildning. STR representeras av ca 630 medlemsföretag som driver ungefär 700 av Sveriges ca 800 trafikskolor.