tisdag 10 september 2013

Konsten att hitta billig bröllopsfotograf


Räddad av bröllopsfotografen!


Jag och min fru Jenny insåg ganska snart efter förlovningen att det var väldigt dyrt med bröllop. Det var den ena utgiften och kostnaden efter den andra.. Lokalen, som skulle avgöra för hur stort vårt bröllop får vara, men vi hade ju massor med vänner och släkt som vi ville ha med på bröllopet! Och ofta är det ju inte själva lokalkostnaden som är den stora problemet, utan alla saker runt omkring som gräver ett hål i plånboken. Vi hade ju kunnat sparat mycket på cateringen om vi gjort mer själva, samma sak med alkoholen som vi kunnat köpa in billigare via nätet. Sen var det ju tårtan och blommorna som kostade. Sist men inte mist när vi bokat allt så kom vi på att vi glömt och anlita en bröllopsfotograf, så fort ut på nätet och leta.. Och eftersom det var kort tid kvar, var det inte många fotografer som kunde och var lediga.

Vi hittade två bröllopsfotografer

Tur som vi hade så var det två bröllopsfotografer som kunde, skönt att bröllopet blev räddat så inte min moster fick springa runt och fota alla. :D

Men döm om min förvåning när vi sedan frågade fotograferna om vad offerten skulle kosta, och det visade sig att det var mer än 10.000:- i skillnad i pris mellan dem. Snacka om att ena fotografen tog bra betalt! Aja vi valde självklart den andra och vilken tur det var! Han var inte bara billigare vår budget bröllopsfotograf i Stockholm utan vilket proffs han var på att ta bilder! Vi är super nöjda med bilderna och kan därför varmt rekommendera han till alla som går och funderar över vilken fotograf de ska välja.