tisdag 15 oktober 2013

Nordfoto bröllopsfotografer i Stockholm

Detta är ett inlägg från Erik Johansson på Nordfoto bröllopsfotograferna i Stockholm.

Erik Johansson är en av de som jobbar som bröllopsfotograf hos Nordfoto i Stockholm. Som fotograf bör man vara noga när man väljer bröllopsfotograf för det är ju som ni vet en av de viktigaste händelserna i livet och då måste det få kosta en del. Man kommer ju att ångra sig om man snålar in på sina bröllopsbilder. På Nordfoto och hos oss bröllopsfotografer i Stockholm börjar våra priser från 7 500 kr och ni får ett tjusigt album och foto-bok att ha framme på vardagsrums bordet, som ett bestående minne av den stora dagen. Ett bra råd är att titta på tidigare bröllopsfoton som fotografen har tagit, så du ser vilken bildstil fotografen har.

Vi bröllopsfotografer klär oss efter varje event vi är med på, därför har vi rätt klädstil när vi är med och fotar på ditt bröllop! Vad det gäller kläder så är det ju vanligast att bruden är helt klädd i vitt och sen brukar brudgummen vara klädd i svart, så där behöver man ju inte fundera så länge. Frisyr och make up behöver man säkert lite hjälp med och vi har en jätteduktig tjej som vi gärna tipsar om ifall ni vill ha en duktig make up artister och frisörer. Vi rekommenderar också att man tar med sig ett par extra skor för fotograferingen om man behöver gå ut lite i terrängen för att kunna fota de bästa bilderna! Men något som också kan vara abra att ta med är ett puder för fotograferingen och gärna även hårborste och hårspray.

Vi bröllopsfotografer i Stockholm är enormt bra på att hitta de mest fördelaktiga vinklarna för fotot, men det skadar inte att stå framför spegeln hemma och träna lite. 

Våra tips är att du ska vara så normal som möjligt och det du kan tänka på är att fokusera på din hållning och pröva olika leenden, som ser naturliga ut. Övar man lite innan och kanske tar några pre-shoots veckan innan bröllopet brukar bilderna bli bättre! Det är viktigt att vara avslappnad och inte stressa inför fotograferingen.