torsdag 15 december 2011

WordPress är perfekt för sökmotoroptimering

Hitta någon som kan hjälpa dig med en WordPress installation!
Det är ingen självklarhet att en blogg på egen domän hamnar högre i sökresultaten, men det är troligt. Dessutom äger du själv ditt innehåll och kopplingen till det – var du än väljer att förlägga din wordpressblogg i framtiden så tar du med dig sajtens rykte och länkar. Du får e-postadress till din egen domän och även där slipper du byta i framtiden. En adress på egen domän ser mycket mer seriöst ut än via exempelvis hotmail eller gmail.

Hemsida företag

Har du ett företag bör du verkligen se till att skydda ditt företagsnamn genom att registrera och använda motsvarande domännamn först, annars är det stor risk att någon tar namnet före dig! Behöver du en hemsida till företaget tycker jag att du ska anlita en Wordpress webbyrå.

Wordpress-konsult

Om du redan har en blogg på wordpress.com eller någon annanstans så kan vi hjälpa dig att flytta den till egen domän. Vi tar hand om installation och anpassningar, allt efter dina önskemål.

WordPress är perfekt för sökmotoroptimering!

Genom att utnyttja WordPress konsult inbygda stöd för SEO/Sökmotoroptimering och kanske dessutom använda någon av de många mycket bra tilläggen för just sökmotoroptimering kan du se till att din blogg blir hittad på Google med flera.