torsdag 15 december 2011

Prestashop är en stabil shop

Starta webshop med en Prestashop butik

Att starta en webshop med Prestashop är enkelt. Prestashop är open source, vilket gör att det är gratis att ladda ner koden via deras hemsida. Så det kan man göra om man vill testa att bygga sin egen butik. Annars finns det duktiga utvecklare i Sverige att anlita.


Säkerhet
Det är viktigt att hålla sin Prestashops installation uppdaterad, vårt utvecklingsteam rekommenderar trots detta att alla kunder som använder någon av de drabbade versionerna att vidta vissa säkerhetsåtgärder, samt uppgradera snaras!


Om du upptäcker någonting konstigt med din butik, kan det något ha hänt!. Kolla då att du kan uppgradera den. Det är inte så stor risk av det ovanstående har din nätbutik blivit drabbad.

Läs mer här om hacket samt vad du ska göra om du blivit drabbad
http://www.prestashop.com/en/

Prestashop är en stabil shop som är gjord i open source (öppen källkod) och är därför kostnadsfri. Det är ganska logiskt uppbyggt och det är lätt att lägga in nya artiklar och moduler i den.

Har precis avslutat arbetet med en webshop i Prestashop för ett företag som heter.

Temat som är använt för att bygga designen på är totalt ändrad i själva utseendet vad gäller färger, skuggor, kassa mm. Olika teman för prestashop kan man hitta på prestashops hemsida eller hos Themeforest, där finns det prisvärda templates att köpa.