söndag 20 juli 2014

Vi kan WordPress

Vi kan allt som har med WordPress att göra. Behöver du eller ditt företag en hemsida? Behöver du hjälp med installering, modifiering eller översättning kan vi på Webbyrå Stockholm hjälpa dig. Vi levererar er hemsida, komplett till ett fast pris.

Webbyrå som kan WordPres

Vi på Webbyrå Stockholm är experter på att bygga företags-hemsidor. Vi har en gedigen erfarenhet av att arbeta med WordPress. Ni får en hemsida som ger era besökare ett professionellt intryck. Vi har arbetat länge med att utveckla webbplatser i WordPress. Vi har bland annat fått uppdraget att utveckla en lösning i WordPress åt Binck, ett stort företag.

Vanliga funktioner som ingår i en företags-hemsida:
  1. Skapa tabeller för att strukturera upp innehållet
  2. Skapa punklistor
  3. Infoga videoklipp
  4. Infoga bilder och filer
  5. Ändra befintliga texter
  6. Länka text och bild
Idag är WordPress ett av de ledande publiceringsverktygen. När WordPress grundades, 2003, var det främst utvecklat för att blogga. Med det systemet som vi erbjuder kan du enkelt ändra webbplatsens innehåll själv utan att ta hjälp av en konsult. En av fördelarna med WordPress är att det kan laddas ner kostnadsfritt. Systemet utvecklas också hela tiden med nya intressanta och bra tillägg. Varje lösning kan därmed vara unik och behovsanpassad. WordPress är uppbyggt med programspråket PHP och dess filer kan modifieras och anpassas efter behov (Multi-User varianten finns nu till exempel i version 3.0).

Vi kan WordPress

Några av världens största företag, använder idag WordPress då det är ett säkert och stabilt system som är billig att använda och skapa en billig hemsida med.Vi kan allt som har med WordPress att göra. Behöver du hjälp med installering, modifiering eller översättning kan vi på webbyrån hjälpa dig. Vi erbjuder även en grundlig utbildning i administrationsgränssnittet och hur du ska använda er nya hemsida.

Utbildning i WordPress
Självklart ingår det utbildning i alla våra system så att ni själva kan göra allt ni vill med er webbplats. Det gör att ni spar tid och pengar när ni inte behöver ringa till oss så fort ni vill ha något ändrat. Med publiceringsverktyget WordPress kan ni själva uppdatera er webbplats. Sidor kan uppdateras med länkar, filer, bilder eller texter och ni kan skapa nya sidor, behörighetsnivåer eller användare. Om ni använder WordPress skapas många möjligheter

Kontakta webbyrån
Vill du veta mer? Här kan du kontakta oss så återkommer vi till dig så fort som möjligt.